3R-retraites en coaching
by Vanja

Een mooi leven creëren door een betere versie van jezelf te creëren

Kan ik jou helpen?

 Jouw leven kan je creëren door programma’s te doorzien en patronen te doorbreken. Je bent in staat om alles dat in jou leeft in het licht te zetten. Overwin je emoties en gedachten en creëer zelf je eigen leven door een bewezen aanpak.

R

1. Fysieke balans

kracht, fitheid, geen ongemakken

R

2. Emotionele balans

omgaan met eigen gevoelens en emoties; omgaan met angsten en empathie.

R

3. Mentale balans

focus en motivatie; ambitie en doorzettingsvermogen.

R

4. Spirituele balans

bewustzijn van je passie en missie; goed contact met jezelf hebben; open staan voor je intuïtie en ingevingen.

Mijn naam is Vanja en ik neem je mee op een geweldige retraite reis.

Vaak zitten we vast tussen onze zelfgebouwde muren. We zoeken geluk en zekerheid in spullen en grote inkopen die allemaal kortstondig zijn. Alles verandert en niks is voor altijd.

Jij hebt je eigen leven in je eigen handen. Jij bepaalt of je proactief of reactief wilt leven. Je huidige realiteit is het gevolg van je besluiten van gisteren. Je besluiten van vandaag bepalen je realiteit van morgen.

Als we ontevreden zijn over onze realiteit, leven we in disbalans. Disbalans is afwezigheid van balans of van één van de vier lifestyle-pijlers:

Leef vrij, bevrijd jezelf, de rest is invulling! Ik gun het je!
En help ik je graag!

Je realiteit is bewust of onbewust door jou zelf gecreëerd.

“Ingaan tegen de realiteit brengt stress, woede en wanhoop”, Byron Katie

De 3R pijlers zijn de drie stappen die er gevolgd worden om het doel te bereiken en jou life changing op gang te zetten.

3R-retraites zijn complete retraite-reizen in Bulgarije en Spanje met een bepaald thema en voor een bepaalde doelgroep. Het uitgangspunt iedere keer in iedere retraite is jou maximaal in je kracht te zetten. De accommodaties, het programma, het verblijf en de verzorging dienen het uitgangspunt en het thema van de retraite.

“De kaart is niet het gebied”.

Je eigen projectie in het dagelijkse leven is niet je complete zelf, maar slechts een klein deel daarvan met een groot masker op.

Herontdek, herlaad en herzie jouw overtuigingen, patronen en programma’s. Bevrijd jezelf en leef de rest van je leven vanuit de beste versie van jezelf!

RUST.

RUST. Als je je omgeving los laat en jezelf aan de natuur over geeft op onze prachtige locaties, dan zal je veel minder prikkels en druk ervaren. Omringt door gelijkgestemden, door de aandacht van het team en de stilte om je heen zal je heel snel de rust ontdekken, ervaren en op jezelf laten inwerken. Eerst de ruis opruimen voordat we verder gaan in deze prachtige reis.

RESET.

RESET. Als het in jou stiller is geworden, je gedachten minder luidruchtig zijn en je je selftalk onder controle hebt, dan pas kan je jezelf daadwerkelijk uitschakelen. In modus ‘uit’ zetten. De continue ‘aan’ stand heeft in jou disbalans veroorzaakt. Even uit, rust ervaren, herladen en dan pas weer aan. De nieuwe aan is het begin van de bewustere jij.

REFRESH.

REFRESH. De laatste stap in onze geweldige reis, maar niet de laatste in jouw geweldige proces, is je nieuwe begin. Je knapt er van op, je straalt weer, je weet heel veel en je hebt jezelf lief. Je creëert je eigen leven en je bepaalt zelf je eigen koers.

Retraites

Meld je vroegtijdig aan voor 1 van onze retraites