Coaching

Een mooi leven creëren door de beste versie van jezelf te creëren

Jouw leven kan je creëren door programma’s te doorzien en patronen te doorbreken. Je bent in staat om alles dat in jou leeft in het licht te zetten. Overwin je emoties en gedachten en creëer zelf je eigen leven door een bewezen aanpak.

Laat jezelf schijnen, want met jou erbij is de wereld nog mooier.

Mijn missie is mensen te helpen zich krachtig te voelen en hun leven zelf te creëren. Geluk, succes en liefde buiten jezelf zoeken zal je illusies en teleurstellingen brengen. Ze liggen niet buiten, maar zitten in je. Maar waar dan?…, hoor ik je zeggen.

“Volgens Eckhart Tolle is gelukkig zijn niets meer dan begrijpen dat leven het grootste geschenk is”.

Acceptatie, vreugde en enthousiasme zijn de drie sleutels tot geluk. Het bewustzijn moet door deze drie wegen stromen. Bewust in het huidige moment blijven en niet verstrikt raken in gedachten en verwachtingen is de basis om de staat van gelukzaligheid te ervaren.

Met verschillende coachingsmethodes begeleid ik mensen naar een hoger niveau van hun  leven. Ik ervaar veel plezier en voldoening als ik ze hoor zuchten…”he, ik voel me zo fijn…”

Wandelcoaching

Je bent waarschijnlijk zelf tot de ontdekking gekomen dat wandelen iets bijzonders heeft. Al wandelend gaan we jouw innerlijke rust steeds meer vinden. Je zal dichter bij je eigen natuur komen, en verrast worden door de mooie vergezichten en struinen over prachtige paden en langs meertjes. Tijdens onze wandelingen zal je steeds meer oog krijgen voor de kleine mooie dingen in het leven. En hoe hectisch het dagelijks leven ook kan worden; die paden, met hun rijkdom aan rust en schoonheid, liggen altijd op jou te wachten. Ook gesprekken lijken soepeler te verlopen tijdens een wandeling. Door jezelf de natuur in te trekken of door die willekeurige

steegjes en straten te gaan slenteren zal je ervaren dat je je hoofd leeg kan maken, en dat heldere ideeën weer zullen stromen. Tijdens de wandelsessies kan je tot de beste beslissingen komen en mooie plannen gaan maken. Wandelen heeft de bijzondere eigenschap dat het ons uit de hectiek van alledag haalt, zonder ons volledig terug te trekken uit het leven. Het plaatst ons juist in het leven op een wijze die ons dichter bij onze natuur brengt en die bijdraagt aan zingeving en waardering van het leven zelf.

Met deze werkvorm zal ik je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. In het hier en nu zal je je eigen padden vinden en je perspectieven in je vizier krijgen. Ik begeleid je om je naar een hoger niveau in je leven te brengen.

De sessies zijn individueel en in groepsverband.

Mail mij voor meer info en toelichting…

Mentalcoaching

De basis van deze vorm van coachen is dat de veranderingen in denken zullen leiden tot veranderingen in doen en emotie. Denken is een onmisbaar onderdeel van ons bestaan. In onze sessies ligt de nadruk op de gedachteprocessen en de beïnvloeding daarvan.

“Niet de situaties, maar onze gedachten leiden tot consequenties (resultaten)”. Abert Ells

In de sessies richt je je aandacht en onderzoek je je problematische gedachten en leer je ze te verminderen. Vervolgens leer je hoe je zodanig anders kunt denken dat het mogelijk wordt om uitzonderlijke resultaten te behalen of topprestaties te realiseren. Ik begeleid je naar een niveau om betere mentale prestaties te leveren. Zelfs als je al een goede prestatie neerzet, kan mentalcoaching een steun zijn om die prestatie verder te verbeteren. Prestaties verbeteren kan op alle levensgebieden.

Mail mij voor meer info en toelichting…

Sportvasten

Sportvasten is een 10–daags, wetenschappelijk bewezen effectief programma op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Door deze combinatie vindt er een switch plaats in de stofwisseling van suiker- naar vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, met verbluffende resultaten zoals:

  • gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtverlies;
  • meer energie en een fitter gevoel;
  • verbeterde sportresultaten;
  • gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang

Mail mij voor meer info en toelichting…