Over mij

Mijn naam is Vanja Hristova, geboren in het oudste land in Europa met prachtige natuur en talloze bezienswaardigheden. Lieve mensen, heerlijk eten en veel magische energievolle  gebieden. Bulgarije, daar liggen mijn wortels.

In de tijd dat ik geboren ben heerste er een andere regime. Alles was anders, grijs, dicht en vijandig. Van kleins af aan wist ik dat ik op de verkeerde plek geboren was. Ik had verlangens naar een vrij en kleurrijk leven, een leven vol mogelijkheden, een leven vol liefde. Mijn ultieme wens en mijn verlangens werden steeds groter naarmate ik groeide. En op een gegeven moment was mijn droom omgezet in een ijzersterke beslissing.

Nu 19 jaar later help en inspireer ik mensen om zich te bevrijden van de beperkende niet dienende gedachten, patronen en overtuigingen. Met heel mijn hart, energie, kennis en ervaring begeleid ik groepen op mijn retraites reizen.

In mijn dagelijkse leven ben ik een trotse moeder van een grote jongen, de ene helft van een liefdesrelatie en een yoga en pilates trainer en pilates opleider.

Dagelijks ben ik met mensen bezig. Hoe verschillend we ook zijn hebben wij als mensen dezelfde issues, maar ook dezelfde verlangens en dromen.

Alles begint met zaken als “maar ik wil me vrij voelen, waarom lukt het me weer niet, ik wil ook gelukkig zijn, ik wil ook mijn dromen waar maken…” en ga zo maar door. Alles begint bij jezelf. Iedereen kan zijn droom en passie leven. Iedereen kan zijn doelen stellen en bereiken en een vrij en gelukkig leven gaan leven. De enige stap die je maar hoeft te maken is ergens in je proces te gaan beginnen. Ik weet heel goed wat vallen en opstaan is en ik help je heel graag. Ben je nieuwsgierig?… Lees verder!